キク科野菜中のカフェオイルキナ酸類の酸化的細胞傷害抑制活性の分子機構

Bibliographic Information

キク科野菜中のカフェオイルキナ酸類の酸化的細胞傷害抑制活性の分子機構

研究代表者 川端潤

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成8年度〜平成9年度)

[北海道大学農学部], 1998.3

Title Transcription

キクカ ヤサイ チュウ ノ カフェオイルキナサンルイ ノ サンカテキ サイボウ ショウガイ ヨクセイ カッセイ ノ ブンシ キコウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 08680621

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA91138605
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [札幌]
  • Pages/Volumes
    34p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top