オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究

Bibliographic Information

オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究

研究代表者 伊藤和彦

(科学研究費補助金(一般研究C)研究成果報告書, 平成元年度・平成2年度)

[北海道大学農学部], 1991.3

Title Transcription

オゾン サッキン オヨビ テイオン コウシツド チョゾウ ニヨル セイカブツ ノ センド ホジ コウジョウ ニカンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 01560259

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA91659018
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [札幌]
  • Pages/Volumes
    39p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top