雪室を活用した低温熟成による地場発酵食品の高付加価値化可能性調査

Bibliographic Information

雪室を活用した低温熟成による地場発酵食品の高付加価値化可能性調査

長野県農協地域開発機構[著]

(日本積雪連合資料, No.187)

日本積雪連合, 2009.8

Title Transcription

セツシツ オ カツヨウシタ テイオン ジュクセイ ニ ヨル ジバ ハッコウ ショクヒン ノ コウフカ カチカ カノウセイ チョウサ

Available at  / 9 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA91698519
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [新潟]
  • Pages/Volumes
    31p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top