The food of Japan : 96 easy and delicious recipes from the land of the sigin sun

書誌事項

The food of Japan : 96 easy and delicious recipes from the land of the sigin sun

recipes by Takayuki Kosaki and Walter Wagner ; introduction by Kathleen Morikawa ; food photography by Heinz von Holzen ; styling by Christina Ong

Periplus , チャールズ ・イー・タトル出版, 2008, c2005

  • : pbk

タイトル別名

Authentic recipes from Japan

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注記

Includes index

Previously published as Authentic recipes from Japan

Date and publisher in Japan from Japanese colophon

内容説明・目次

目次

  • Soup Stocks
  • Sauces and Batters
  • Pickles
  • Appetizers,Soups and Noodles
  • Sushi and Sashimi
  • Seafood
  • Meat and Poultry
  • Hotpots
  • Desserts

「BOOKデータベース」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB00013309
  • ISBN
    • 9784805310038
  • 出版国コード
    si
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Singapore,東京
  • ページ数/冊数
    112 p.
  • 大きさ
    28 cm
  • 分類
  • 件名
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