Their significance and methods of enumeration : a publication of the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Association of Microbiological Societies
著者
書誌事項
Their significance and methods of enumeration : a publication of the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF) of the International Association of Microbiological Societies
(Microorganisms in foods, 1)
University of Toronto Press, 1988, c1978
2nd ed., [rev.]
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
"Reprinted 1982, 1988 (with revisions)"--T.p. verso
Bibliography: p. [373]-426
Includes index