Simply Japanese : modern cooking for the healthy home
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書誌事項
Simply Japanese : modern cooking for the healthy home
Kodansha International, 2010
- タイトル別名
-
シンプルに食べる本 : 英文版
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注記
Includes index
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770031020
内容説明
「おいしい」は世界共通!いつでもどこでも和食を楽しみたい人へ。「ヘルシーで美しい和食は世界中で羨望の的。この本では、海外の友人宅やパーティでお出しして特に好評だった、我が家のシンプル・レシピを紹介しています。」(著者)。
目次
- Meat and Poultry
- Seafood
- Deep‐frying
- Vegetables
- Tofu
- Traditional Specialties
- Rice and Miso Soup
- Desserts
- My Home Kitchen
- Cooking Tips and Supplemental Recipes
「BOOKデータベース」 より
内容説明・目次
- 巻冊次
-
ISBN 9784770031020
内容説明
Suitable for people taking their first step into Japanese cuisine, this book provides explanation of the Japanese eating style, from small serving bowls and chopsticks, to the Japanese philosophy of healthy eating. It illustrates the key points of each method with colour pictures. For people taking their first step into Japanese cuisine, the book provides a full explanation of the Japanese eating style, from small serving bowls and chopsticks, to the Japanese philosophy of healthy eating. Methods range from simple one-two-three steps, like learning to make your own teriyaki
「Nielsen BookData」 より