L'art culinaire asiatique : Inde, Pakistan, Sri Lanka, Indonésie, Malaisie, Singapour, Birmanie, Thaïlande, Cambodge, Laos, Vietnam, Philippines, Chine, Corée, Japon

書誌事項

L'art culinaire asiatique : Inde, Pakistan, Sri Lanka, Indonésie, Malaisie, Singapour, Birmanie, Thaïlande, Cambodge, Laos, Vietnam, Philippines, Chine, Corée, Japon

Charmaine Solomon ; photographe Reg Morrison

Flammarion, c1980

タイトル別名

The complete Asian cookbook

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB01586515
  • ISBN
    • 2082001466
  • 出版国コード
    fr
  • タイトル言語コード
    fre
  • 本文言語コード
    fre
  • 原本言語コード
    eng
  • 出版地
    Paris
  • ページ数/冊数
    464 p., [24] leaves of plates (col.)
  • 大きさ
    28 cm
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