世界の食料・日本の食料
Author(s)
Bibliographic Information
世界の食料・日本の食料
(シリーズ21世紀の農学)
養賢堂, 2010.4
- Other Title
-
世界の食料日本の食料
- Title Transcription
-
セカイ ノ ショクリョウ ニホン ノ ショクリョウ
Available at / 138 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
611.38||Sek||||図書館J0966119
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
611.38:N715010572468
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
引用文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 世界の食糧事情と日本農業の進路
- 第2章 世界の畜産事情と日本畜産の可能性
- 第3章 世界の水産事情と日本水産業の課題
- 第4章 食糧危機を克服する作物育種
- 第5章 畜産物の安定供給をめざした技術開発の動向
- 第6章 水産物の安定供給を目的とした技術開発
- 第7章 持続性・循環を目指した農業生産技術・システムの総合的評価
- 第8章 食料の安定供給と安全確保をめざす農薬利用技術
- 第9章 動物感染症の制御と畜産物の安全
by "BOOK database"