冷蔵庫を上手に使ういまどきのごはん

Bibliographic Information

冷蔵庫を上手に使ういまどきのごはん

松田美智子著

文化学園文化出版局, 2010.3

Title Transcription

レイゾウコ オ ジョウズ ニ ツカウ イマドキ ノ ゴハン

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 冷蔵庫を上手に使う
  • 塩豚
  • 塩鯖
  • 味つけ鶏ひき肉
  • 豚肉のにんにくみそ漬け
  • 鮭の西京みそ漬け
  • ゆでた牛すね肉
  • マリネチキン
  • 薄いハンバーグ
  • 凍り豆腐〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB01813220
  • ISBN
    • 9784579211067
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    103p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top