食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術

Author(s)
    • 脇坂, 真吏 ワキサカ, マサト
Bibliographic Information

食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術

脇坂真吏監修

(タツミムック)

辰巳出版, 2010.4

Other Title

食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術

食材目利き手帖 : おいしい食材の選びかた

Title Transcription

ショクザイ メキキ テチョウ : ヤサイ クダモノ ウオ ニク ショクザイ ホゾンジュツ

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB02006031
  • ISBN
    • 9784777807635
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top