Bibliographic Information

調理学

木戸詔子, 池田ひろ編

(新食品・栄養科学シリーズ, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 4)

化学同人, 2010.3

第2版

Title Transcription

チョウリガク

Available at  / 92 libraries

Note

新ガイドライン準拠

日本人の食事摂取基準(2010年版)準拠

日本人の食事摂取基準(2015年版)準拠 (第2版第7刷: 2015年4月)

参考文献: p179-180

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理と嗜好性
  • 2 調理操作
  • 3 植物性食品の調理性
  • 4 動物性食品の調理性
  • 5 成分抽出素材の調理性
  • 6 嗜好飲料
  • 7 エネルギー源および調理器具
  • 8 食事計画と食事様式
  • 9 大量調理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB02139228
  • ISBN
    • 9784759805895
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 186p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top