Bibliographic Information

新カラーグラフ五訂増補食品成分表

実教出版編修部著

実教出版, [2010?]-

  • 2011

Other Title

Standard tables of food composition 2010

新カラーグラフ食品成分表 : 五訂増補

Standard tables of food composition 2011

Title Transcription

シン カラー グラフ ゴテイ ゾウホ ショクヒン セイブンヒョウ

Available at  / 17 libraries

Note

「五訂増補日本食品標準成分表」に準拠

食品名さくいん: p220-223

市販食品・一般調理食品さくいん: p224

2011の付 (図1枚) : 調理の基礎・包丁の使い方・食品の重量

Details

  • NCID
    BB02168758
  • ISBN
    • 9784407318944
    • 9784407321067
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
  • Size
    26cm
  • Classification
Page Top