Bibliographic Information

ケンタロウ1003レシピ

ケンタロウ著

(講談社のお料理BOOK)

講談社, 2010.4

Title Transcription

ケンタロウ 1003 レシピ

Available at  / 26 libraries

Description and Table of Contents

Description

365日ごはん作りにはもう悩まない。いま冷蔵庫にある素材で、いろんな料理がすぐできる。

Table of Contents

  • 野菜(アボカド;いんげん;枝豆 ほか)
  • きのこ(えのきだけ;エリンギ;しいたけ ほか)
  • 肉(牛肉;鶏肉;豚肉 ほか)
  • 魚介(あじ、いわし;いか;えび ほか)
  • その他(厚揚げ;油揚げ;大豆 ほか)
  • ごはんもの(カレー;炊き込みご飯、混ぜご飯;チャーハン、ピラフ;うどん、そば、そうめん ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB02216635
  • ISBN
    • 9784062784443
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    378p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top