Bibliographic Information

日本酒の教科書

木村克己著

新星出版社, [2010.4]

Other Title

The sake catalog & bible

Title Transcription

ニホンシュ ノ キョウカショ

Available at  / 56 libraries

Note

出版年月はブックジャケットによる

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 日本酒を造る(基本の巻—日本酒に秘められた思いと造りの概要;米の巻—酒造りは米の吟味から始まる。米は酒の命;蒸し米の巻—米は洗い、水を含ませそして蒸される ほか)
  • 第2章 日本酒を味わう(日本酒の4つのタイプ;日本酒と料理の相性;日本酒のおいしい飲み方 ほか)
  • 第3章 美味い日本酒を知る(久保田/越乃寒梅;八海山 有名銘柄のランク違いを飲み比べ;厳選の日本酒351)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB02236213
  • ISBN
    • 9784405091887
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top