和食の調理・道具づかいコツのコツ : プロが教える!仕事が格段に上達する!

Bibliographic Information

和食の調理・道具づかいコツのコツ : プロが教える!仕事が格段に上達する!

遠藤十士夫著

旭屋出版, 2010.3

Title Transcription

ワショク ノ チョウリ ドウグズカイ コツ ノ コツ : プロ ガ オシエル シゴト ガ カクダン ニ ジョウタツ スル

Available at  / 15 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 調理道具
  • 調理機器
  • 調理用具その他
  • 下ごしらえ
  • 器づかい&盛り付け
  • 調味料
  • 調理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB02694524
  • ISBN
    • 9784751108727
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    230p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top