食品機能性研究の最前線 : 農林水産省食品総合プロジェクト研究成果

Bibliographic Information

食品機能性研究の最前線 : 農林水産省食品総合プロジェクト研究成果

農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所編集

農業・食品産業技術総合研究機構食品総合研究所, 2007.2

Title Transcription

ショクヒン キノウセイ ケンキュウ ノ サイゼンセン : ノウリン スイサンショウ ショクヒン ソウゴウ プロジェクト ケンキュウ セイカ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Details

  • NCID
    BB02890442
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top