新たな食材「豆粉」の評価と食品化提案 : 豆類食材開発利用推進に関する研究報告

Bibliographic Information

新たな食材「豆粉」の評価と食品化提案 : 豆類食材開発利用推進に関する研究報告

日本豆類基金協会, 2006.9

  • 平成15-17年度

Title Transcription

アラタナ ショクザイ マメコ ノ ヒョウカ ト ショクヒンカ テイアン : マメルイ ショクザイ カイハツ リヨウ スイシン ニ カンスル ケンキュウ ホウコク

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Note

委託研究報告

Details

  • NCID
    BB0296757X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    100p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top