スイーツカレンダー : 日本のお菓子
Author(s)
Bibliographic Information
スイーツカレンダー : 日本のお菓子
朝文社, 2010.7
- Other Title
-
和のスイーツレシピ
- Title Transcription
-
スイーツ カレンダー : ニホン ノ オカシ
Available at / 18 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.65||Y86110049174
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
プロデュース: ブールミッシュ製菓アカデミー
その他タイトルはブックカバーによる
参考文献: p74
Description and Table of Contents
Description
四季折々を写し、味、香り、姿形、色彩及び銘に至るまでの細やかな配慮がなされる和菓子の世界。家庭で材料も道具も入手しやすいものを選び、作る手順、作り方も熟練した和菓子職人が丁寧に書き纏めた、和のスイーツレシピ。
Table of Contents
- 春(花びら餅;うぐいす餅 ほか)
- 夏(柏餅;焼き鮎 ほか)
- 秋(栗饅頭;紅葉 ほか)
- 冬(水仙;薯預饅頭 ほか)
by "BOOK database"