The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity The phosphorus content of casein The action of rennin on casein (second paper)

書誌事項

The cause of acidity of fresh milk of cows and a methods for the determination of aucidity . The phosphorus content of casein . The action of rennin on casein (second paper)

Lucius L. Van Slyke and Alfred W. Bosworth . Alfred W. Bosworth and Lucius L. Van Slyke . Alfred W. Bosworth

(Technical bulletin / New York State Agricultural Experiment Station, no. 37 . Studies relating to the chemistry of milk and casein ; 1-3)

Department of Agriculture, 1914

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB03237812
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Geneva, N.Y.
  • ページ数/冊数
    11 p.
  • 大きさ
    22 cm
  • 親書誌ID
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