Fish & shellfish

著者

書誌事項

Fish & shellfish

Jeni Wright and Eric Treuille

(Le Cordon Bleu techniques and recipes)

Cassell, 1998

タイトル別名

Le Cordon Bleu complete cooking techniques

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注記

Material in this book has been previously published in "Le Cordon Bleu complete cooking techniques"-- t.p. verso

内容説明・目次

内容説明

This title is one of six in a series focusing on the skills and basic recipes needed to prepare individual food groups. It includes step-by-step sequences and information about equipment, stocks, sauces and dressings where relevant.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB03242368
  • ISBN
    • 0304351210
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    48p
  • 大きさ
    28cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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