はじめてでもおいしい菓子工房ルスルスのタルト&キッシュ

Author(s)

    • 新田, あゆ子 ニッタ, アユコ

Bibliographic Information

はじめてでもおいしい菓子工房ルスルスのタルト&キッシュ

新田あゆ子著

(Infas books)

INFASパブリケーションズ, 2010.7

Other Title

Ressources' tart & quiche

Title Transcription

ハジメテ デモ オイシイ カシ コウボウ ルスルス ノ タルト & キッシュ

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Description

おいしさの秘訣は「あたりまえのことを丁寧に」。人気の菓子工房が教える生地作り、基本の“き”。

Table of Contents

  • はじめてでもおいしいタルト&キッシュの作り方
  • タルト(焼きタルト;フレッシュタルト;生地を楽しむタルト)
  • キッシュ(スタンダードキッシュ;アレンジキッシュ)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

  • Infas books

    INFASパブリケーションズ 2006.1-

Details

  • NCID
    BB03297982
  • ISBN
    • 9784904843086
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top