脂質分子構造からの高度不飽和脂肪酸の安定化と栄養学的機能性の向上化

Bibliographic Information

脂質分子構造からの高度不飽和脂肪酸の安定化と栄養学的機能性の向上化

藤本健四郎研究代表者

(科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書)

[藤本健四郎], 2001.3

Other Title

平成10年度〜平成12年度科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書(研究課題番号10460055)

Title Transcription

シシツ ブンシ コウゾウ カラノ コウド フホウワ シボウサン ノ アンテイカ ト エイヨウガクテキ キノウセイ ノ コウジョウカ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB03740809
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [仙台]
  • Pages/Volumes
    99p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top