Bibliographic Information

包子/花巻/焼餅 : 肉包 菜包 甜包 ウー・ウェンの小麦粉料理

ウー・ウェン著

高橋書店, 2010.11

Other Title

包子花巻焼餅 : 肉包菜包甜包 : ウーウェンの小麦粉料理

Title Transcription

パオズ ハナマキ ヤキモチ : ローバオ ツァイバオ ティエンバオ ウー ウェン ノ コムギコ リョウリ

Available at  / 10 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Description

発酵生地の包子、花巻、焼餅を手作りならではの色々なバリエーションで紹介。身近に手に入る材料で家庭でもとってもおいしく作れます。

Table of Contents

  • 包子(肉包(肉まん);菜包(野菜まん);甜包(あんまん))
  • 花巻(シンプル花巻セット;花巻サンド 焼く;チャーシューサンド ほか)
  • 焼餅(シンプル焼餅セット;焼餅サンド;焼餅バーガー ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB04260376
  • ISBN
    • 9784471400392
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    112p
  • Size
    26cm
  • Classification
Page Top