砂糖入門

Author(s)
Bibliographic Information

砂糖入門

斎藤祥治, 内田豊, 佐野寿和共著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2010.11

Title Transcription

サトウ ニュウモン

Note

参考文献: p167-171

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 砂糖の歴史
  • 2 砂糖の原料と製造
  • 3 砂糖の科学
  • 4 日本の砂糖事情
  • 5 世界の砂糖事情
  • 6 砂糖の調理特性
  • 7 砂糖にかかわる関連法規など
  • 8 砂糖と健康
  • 9 砂糖に関するFAQ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB04425330
  • ISBN
    • 9784889271454
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 171p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top