Bibliographic Information

缶詰入門

日本缶詰協会 [著]

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2010.11

改訂3版

Title Transcription

カンズメ ニュウモン

Note

参考資料: p161-163

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 缶詰産業の歴史
  • 2 缶・びん詰、レトルト食品の作り方
  • 3 缶詰、レトルト食品の特徴
  • 4 関連法規
  • 5 缶詰の生産と輸出入
  • 6 缶詰の流通と国内消費
  • 7 主な缶・びん詰製品のプロフィール
  • 8 レトルト食品

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Details
  • NCID
    BB04426129
  • ISBN
    • 9784889271461
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 163p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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