野菜のチカラ : イタリア料理

Bibliographic Information

野菜のチカラ : イタリア料理

柴田書店編

柴田書店, 2010.12

Title Transcription

ヤサイ ノ チカラ

Available at  / 21 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 野菜を生かした一口前菜(フローレンスフェンネルとオレンジ;万願寺唐辛子のグリムガルムのジュレがけ ほか)
  • 2 季節を感じる野菜の前菜(バーニャカウダ;つぼみ菜のサラダ ほか)3 野菜が主役のパスタ、リゾット、スープ(乾燥パスタ;手打ちパスタ ほか)
  • 4 メインディッシュを引き立てる野菜づかい(魚料理;肉料理 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB04831149
  • ISBN
    • 9784388061020
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    231p
  • Size
    26cm
  • Classification
Page Top