野菜のチカラ : イタリア料理
Author(s)
Bibliographic Information
野菜のチカラ : イタリア料理
柴田書店, 2010.12
- Title Transcription
-
ヤサイ ノ チカラ
Available at / 21 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
索引あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 野菜を生かした一口前菜(フローレンスフェンネルとオレンジ;万願寺唐辛子のグリムガルムのジュレがけ ほか)
- 2 季節を感じる野菜の前菜(バーニャカウダ;つぼみ菜のサラダ ほか)3 野菜が主役のパスタ、リゾット、スープ(乾燥パスタ;手打ちパスタ ほか)
- 4 メインディッシュを引き立てる野菜づかい(魚料理;肉料理 ほか)
by "BOOK database"