イタリアン手帳

Bibliographic Information

イタリアン手帳

岸朝子監修

東京書籍, 2011.2

Other Title

Italian cuisine encyclopedia for gourmet

Title Transcription

イタリアン テチョウ

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Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

メニューを見るとき、レシピを読むとき、これさえあれば困らない。

Table of Contents

  • イタリア料理の基礎知識
  • 前菜
  • スープ
  • パスタ料理
  • リゾット
  • ピッツァ
  • パン
  • 魚介料理
  • 肉料理
  • デザート
  • カッフェ・水
  • 食前酒・食後酒・ビール
  • ワイン
  • 食材

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB04925093
  • ISBN
    • 9784487804054
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    215p
  • Size
    17cm
  • Classification
  • Subject Headings
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