料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて

Bibliographic Information

料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて

春岱寮資料室編著

(料理文化叢書, 第3册)

春岱寮, 1940.12

春岱寮愛蔵版

Other Title

料理文化史研究上の一考察 : 主として植物性原料に就いて / 春岱寮資料室編著

Title Transcription

リョウリ ブンカシ ケンキュウジョウ ノ イッコウサツ : シュ ト シテ ショクブツセイ ゲンリョウ ニ ツイテ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB04941894
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    131p
  • Parent Bibliography ID
Page Top