基礎栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
基礎栄養学
(スタンダード栄養・食物シリーズ, 9)
東京化学同人, 2011.3
第3版
- Title Transcription
-
キソ エイヨウガク
Available at 119 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 総論(健康と栄養;食生活と健康;栄養学史;栄養素の機能;摂食調節)
- 第2部 各論(糖質;脂質;タンパク質;ビタミン;ミネラル;水・電解質の代謝;食物繊維その他;エネルギー代謝;消化・吸収;遺伝子発現と栄養)
by "BOOK database"