ブドウ畑から始まる職人ワイン造り : ブドウ栽培から仕込みまで、小規模ワイン造りの全プロセス

Author(s)

    • Law, Jim
    • 亀和田, 俊一 カメワダ, シュンイチ

Bibliographic Information

ブドウ畑から始まる職人ワイン造り : ブドウ栽培から仕込みまで、小規模ワイン造りの全プロセス

Jim Law著 ; 亀和田俊一訳

(職人技がわかる本)

アールアイシー出版, 2010.10

Other Title

The backyard vintner

Title Transcription

ブドウバタケ カラ ハジマル ショクニン ワインズクリ : ブドウ サイバイ カラ シコミ マデ ショウキボ ワインズクリ ノ ゼンプロセス

Available at  / 12 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ブドウ畑(ブドウ畑を始める;ブドウの植付け;垣根仕立て;早期のワイン畑のケア;ブドウの仕立てと剪定 ほか)
  • ワイン造り(ワイン造りのスタート;ブドウは何時摘むのか;ワイン造りの基本;白ワインを造る;赤ワインを造る ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB05311621
  • ISBN
    • 9784903924434
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    171p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top