Bibliographic Information

給食の運営 : 計画と実務

芦川修貮編著 ; 伊澤正利 [ほか] 著

(エスカベーシック)

同文書院, 2011.4

Title Transcription

キュウショク ノ ウンエイ : ケイカク ト ジツム

Available at  / 65 libraries

Note

給食に関連する歴史: p153-155

その他の著者: 今泉博文, 小場美穂, 篠原能子, 田中寛, 調所勝弘, 登坂三紀夫, 永井豊, 服部富子, 藤井茂, 横島義弘, 米川郁毅

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 給食の概念
  • 2 栄養・食事管理
  • 3 給食の調理管理
  • 4 給食の施設・設備管理
  • 5 給食の組織・人事管理
  • 6 給食の会計・原価管理
  • 7 給食の事務管理
  • 8 給食施設

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB05642196
  • ISBN
    • 9784810313949
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 158p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top