食品学・食品機能学
Author(s)
Bibliographic Information
食品学・食品機能学
(サクセス管理栄養士講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 1)
第一出版, 2011.5
- Other Title
-
食品学食品機能学
- Title Transcription
-
ショクヒンガク ショクヒン キノウガク
Available at / 86 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55||Sa51||1110041568
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 人間と食品(食べ物)(食文化と食生活;食生活と健康;食料と環境問題)
- 2 食品の分類と食品の成分(分類の種類;植物性食品;動物性食品;油脂、調味料、香辛料、嗜好飲料;微生物利用食品;食品成分表の理解)
- 3 食品の機能(一次機能;二次機能;三次機能)
by "BOOK database"