食品衛生の科学

Author(s)

Bibliographic Information

食品衛生の科学

熊田薫, 後藤政幸, 桜井直美編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2011.4

Title Transcription

ショクヒン エイセイ ノ カガク

Available at  / 80 libraries

Note

記入式ノートつき

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生の概念
  • 食品衛生と食品衛生関連法規
  • 微生物学の基礎
  • 食中毒
  • 食品媒介感染症
  • 有害物質による食品汚染
  • 食品の変質と防止
  • 食品添加物
  • 食品の器具と容器・包装
  • 食品衛生管理〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB06028513
  • ISBN
    • 9784844607717
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xv, 322p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top