最新食品衛生学

Author(s)

Bibliographic Information

最新食品衛生学

小笠原和夫執筆者代表 ; 砂川紘之 [ほか] 共著

三共出版, 2011.5

新版第3版

Other Title

食品衛生学 : 最新

Title Transcription

サイシン ショクヒン エイセイガク

Available at  / 83 libraries

Note

その他の共著者: 小林則子, 剱崎比出雄, 間野康男

参考図書: p319-321

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生の概念
  • 2 食品と微生物
  • 3 食品の腐敗とその防止
  • 4 食中毒
  • 5 食品添加物
  • 6 食品の有害汚染物質
  • 7 食品の器具および容器包装
  • 8 経口感染症、寄生虫症および異物
  • 9 食品衛生行政

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB06156047
  • ISBN
    • 9784782706572
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 327p, 図版1枚
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top