京都吉兆
Author(s)
Bibliographic Information
京都吉兆
講談社インターナショナル, 2011.3
- Other Title
-
Kitcho
京都吉兆 : 日本語版
- Title Transcription
-
キョウト キッチョウ
Available at / 13 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.21||To42110046592
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
主要参考文献: p183
Description and Table of Contents
Description
日本料理を芸術の域にまで高めた偉才・湯木貞一が創成し、頂点を極めた吉兆。その伝統をふまえながらも革新に挑む孫の三代目・徳岡邦夫が、「吉兆風」の料理、設え、もてなしをさらに発展させ、斬新で独創的な美の世界を追求する。
Table of Contents
- 春(琳派にならって;嵐山吉兆の器 ほか)
- 夏(京都と鱧;吉兆の「八寸」 ほか)
- 秋(日本人と月;ふかひれ ほか)
- 冬(南天と金柑;究極のとろにぎり ほか)
by "BOOK database"