料理スクールで学ぶ101のアイデア

Bibliographic Information

料理スクールで学ぶ101のアイデア

ルイス・エグアラス, マシュー・フレデリック著 ; 関未玲訳

フィルムアート社, 2011.6

Other Title

101 things I learned in culinary school

Title Transcription

リョウリ スクール デ マナブ 101 ノ アイデア

Available at  / 17 libraries

Description and Table of Contents

Description

厨房でも、家庭のキッチンでも役に立つ、今どきの西洋料理の知識と実践。食材、調理スキル、道具、盛りつけから、食の安全、調理場でのマネジメントまで。

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB06243866
  • ISBN
    • 9784845911660
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    14×19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top