旬ごはんとごはんがわり

Bibliographic Information

旬ごはんとごはんがわり

田中博敏著

柴田書店, 2011.7

Title Transcription

シュンゴハン ト ゴハンガワリ

Available at  / 17 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 基本のごはんと漬け物(釜炊きごはん;炊き込みごはん ほか)
  • 第2章 炊き込みごはん・混ぜごはん(筍ごはん筍皮蒸し;土筆ごはん ほか)
  • 第3章 丼・すし・おにぎり(山菜天丼;筍木の芽焼き丼 ほか)
  • 第4章 雑炊・粥・茶漬け(もずく雑炊;山菜雑炊 ほか)
  • 第5章 めん・餅(鯛素麺;あさりうどん ほか)
  • 第6章 漬け物・ごはんのおかず(花山葵香味漬け;菜の花浅漬け ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB06411337
  • ISBN
    • 9784388061143
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    211p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top