まるごといつもの食材

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Bibliographic Information

まるごといつもの食材

木村義志, 松井淳江監修

(学研もちあるき図鑑)

学研教育出版 , 学研マーケティング (発売), 2011.7

Title Transcription

マルゴト イツモ ノ ショクザイ

Available at  / 40 libraries

Note

参考文献: p295

Description and Table of Contents

Description

野菜、くだもの、肉、魚、きのこ、穀類、ハーブなど一五〇〇種の食材のことが、まるごとわかる本。

Table of Contents

  • 茸:肉

by "BOOK database"

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Details

  • NCID
    BB06566366
  • ISBN
    • 9784052033780
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    296p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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