食品加工と食品工学 : 食品加工と食品工学シリーズ(第1回〜第17回)

Bibliographic Information

食品加工と食品工学 : 食品加工と食品工学シリーズ(第1回〜第17回)

缶詰技術研究会編集

缶詰技術研究会, 2001.3

Title Transcription

ショクヒン カコウ ト ショクヒン コウガク : ショクヒン カコウ ト ショクヒン コウガク シリーズ (ダイ1カイ〜ダイ17カイ)

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

食品と容器: 40巻8号〜12号, 41巻2号〜12号, 42巻2号別刷

Details

  • NCID
    BB06711330
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    134p.
  • Size
    26cm
  • Classification
Page Top