日本産水産物のグローバル商品化 : その戦略と技術
Author(s)
Bibliographic Information
日本産水産物のグローバル商品化 : その戦略と技術
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 170)
恒星社厚生閣, 2011.9
- Other Title
-
Strategy and development of processing technology for the global marketing of seafood products from Japan
- Title Transcription
-
ニホンサン スイサンブツ ノ グローバル ショウヒンカ : ソノ センリャク ト ギジュツ
Available at / 87 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000102445
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:1705010661709
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
660.1||Sui||170310000535315
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 水産物のグローバル価値と流通(世界の水産物流通動向とグローバル戦略;水産物輸出の過去・現在と未来;サンマ資源状況と国内および国際的漁業動向)
- 2 サンマをグローバル商材とするための技術(全自動フィレ処理システム装置の開発;冷凍すり身化技術;冷凍フィレの品質と保存性;酸素処理と抗酸化による高鮮度品質維持;ミール・魚油性状と養殖魚飼料評価)
- 3 グローバルマーケットの創出(フィレのEU市場の評価;HACCP対応)
by "BOOK database"