Bibliographic Information

へんしんだいずくん

中山章子監修・料理製作

(しぜんにタッチ!)

ひさかたチャイルド, 2010.12

Title Transcription

ヘンシン ダイズクン

Available at  / 9 libraries

Note

写真撮影: 榎本功, 古島万理子

監修: 荒木俊光ほか

Description and Table of Contents

Description

豆腐に納豆、味噌にきな粉…。私たちの生活に欠かせないたくさんの大豆製品は、日本人の知恵の結集ともいうべき食べ物です。どんなふうに大豆から変身するのか、見ていきましょう。幼児〜小学校低学年向き。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB06847809
  • ISBN
    • 9784893253835
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    27p
  • Size
    21×24cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top