和食の新・コース料理 : 低原価会席の魅力づくり教本 : 価格を抑えて、見栄えよくお値打ち感を高めるコツ・秘訣

Bibliographic Information

和食の新・コース料理 : 低原価会席の魅力づくり教本 : 価格を抑えて、見栄えよくお値打ち感を高めるコツ・秘訣

遠藤十士夫著

(旭屋出版MOOK)

旭屋出版, 2011.6

Title Transcription

ワショク ノ シン ・ コース リョウリ : テイゲンカ カイセキ ノ ミリョクズクリ キョウホン : カカク オ オサエテ 、 ミバエ ヨク オネウチカン オ タカメル コツ ・ ヒケツ

Available at  / 5 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB06949241
  • ISBN
    • 9784751109212
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top