ビストロブック : Food&style

Bibliographic Information

ビストロブック : Food&style

柴田書店編

柴田書店, 2010.9

Title Transcription

ビストロ ブック : Food & style

Available at  / 5 libraries

Note

料理項目索引: p190-193

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • パリのビストロ(シェ・アンドレ(パリ8区);ロポルタン(パリ14区) ほか)
  • リヨンのブション(シェ・ユゴン(リヨン1区);ラ・ムニエール(リヨン1区) ほか)
  • ザ・ビストロ・スタイル(ビストロのサービス;ビストロのテーブル ほか)
  • ビストロの美食トレンド—バスク豚の産地を訪ねて
  • こんなビストロがつくりたかった—東京と関西のビストロ(ヌガ(東京・銀座);カラペティ・バトゥバ!(東京・麻布十番) ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07014365
  • ISBN
    • 9784388060849
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    193p
  • Size
    26cm
  • Subject Headings
Page Top