スープ入門

Author(s)

Bibliographic Information

スープ入門

八馬史尚 [ほか] 監修

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2011.10

改訂版

Title Transcription

スープ ニュウモン

Available at  / 43 libraries

Note

その他の監修: 川崎一平, 上村拓也, 山口敬司

スープ工業発展関連史年表: p172-177

参考文献: p179-182

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 スープの歴史
  • 2 スープ概論
  • 3 スープ市場
  • 4 スープの健康価値
  • 5 スープ工業と生産技術
  • 6 スープ関連法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB0708141X
  • ISBN
    • 9784889272253
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 182p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top