塩入門

Author(s)
    • 尾方, 昇 オガタ, ノボル
Bibliographic Information

塩入門

尾方昇著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社 , 日本出版制作センター (発売), 2011.9

Title Transcription

シオ ニュウモン

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 塩の種類と製法
  • 2 需要と供給
  • 3 塩の理化学的性質
  • 4 塩の成分と苦汁
  • 5 塩の味—塩は百肴の将
  • 6 商品表示の規則
  • 7 塩と健康
  • 8 歴史と伝承

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB0708176X
  • ISBN
    • 9784889272277
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    ix, 159p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top