現代の食と食品産業 : 「国境」と「業際」を越えて
Author(s)
Bibliographic Information
現代の食と食品産業 : 「国境」と「業際」を越えて
(食料白書 / 農政研究センター編, 1991(平成3)年版)
食料・農業政策研究センター, 1992.2
- Title Transcription
-
ゲンダイ ノ ショク ト ショクヒン サンギョウ : コッキョウ ト ギョウサイ オ コエテ
Available at / 2 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
611.3||Sho||||図書館190000051422
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
611.3||Sho||1991S16068
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 序 現代の食—ユートピアからの視点
- 1 食品産業の構造変動—食品企業のグローバル化
- 2 小売主導型食品流通機構への転換—メーカーと小売業との新しい連携関係にむけて
- 3 大店法の改正と食料品小売革新
- 4 わが国食品産業の海外直接投資—1980年代のM&Aブームについて
- 5 食品産業をリードする技術革新
- 6 食品産業をめぐる国際調整の動き
by "BOOK database"