野菜をひと干しきょうの一皿

Author(s)

    • 前沢, リカ マエザワ, リカ

Bibliographic Information

野菜をひと干しきょうの一皿

前沢リカ著

(天然生活ブックス)

地球丸, 2011.10

Title Transcription

ヤサイ オ ヒトホシ キョウ ノ ヒトサラ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

“干す”という調理法は、野菜の可能性をぐっと広げてくれます。旬の野菜を朝、干して夕食に。鮮烈な味わいはひと干しした野菜ならではなのです。

Table of Contents

  • 秋冬の野菜(大根をひと干し;カリフラワーをひと干し;白菜をひと干し ほか)
  • 春夏の野菜(なすをひと干し;ミニトマトをひと干し;キャベツをひと干し ほか)
  • ひと干しいろいろ(ひと干ししてお茶に;ひと干しして漬けてみる;しっかり干して長期保存 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB07367106
  • ISBN
    • 9784860673260
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top