「もつもの」でつくる、お弁当と毎日のおかず : 私の保存食レシピ

Bibliographic Information

「もつもの」でつくる、お弁当と毎日のおかず : 私の保存食レシピ

根本きこ著

(エッセの本)

扶桑社, 2011.10

Other Title

もつものでつくるお弁当と毎日のおかず : 私の保存食レシピ

Title Transcription

モツ モノ デ ツクル オベントウ ト マイニチ ノ オカズ : ワタクシ ノ ホゾンショク レシピ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • おかずになる「もつもの」(塩豚;煮キノコ;切り干しニンジン;ゆで大豆;セミドライトマト ほか)
  • 調味料になる「もつもの」(だししょうゆ;ラー油;みそ床;トマトチャツネ;粒マスタード ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB07420413
  • ISBN
    • 9784594064884
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top