江戸前鮨 : 伝統の技と真髄

Author(s)

    • 清水, 喜久男 シミズ, キクオ
    • 齋藤, 明 サイトウ, アキラ

Bibliographic Information

江戸前鮨 : 伝統の技と真髄

清水喜久男著 ; 齋藤明写真

講談社, 2011.10

Title Transcription

エドマエズシ : デントウ ノ ワザ ト シンズイ

Available at  / 10 libraries

Description and Table of Contents

Description

伝統的な江戸前鮨30種を56年の経験を持つ赤坂喜久好店主が、鮨ネタのみならず、魚介の旬、シャリ、海苔、山葵、酒なども徹底したこだわりをもって解説する。

Table of Contents

  • 春子
  • 真鯛
  • 白魚
  • 鳥貝
  • 障泥烏賊
  • 真子鰈
  • 赤貝
  • 車海老
  • 墨烏賊
  • 鱸〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB07508150
  • ISBN
    • 9784062172400
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    110p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top