The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

書誌事項

The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; translated and edited by M.F.K. Fisher ; with an introduction by Bill Buford

(Everyman's library, 314)(Borzoi books)

A.A. Knopf, 2009

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Description based on 3rd printing

Select bibliography: p. xv

Chronology: p. xvi-lv

関連文献: 2件中  1-2を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB07824875
  • ISBN
    • 9780307269720
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    lviii, 446 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ